Darmowa dostawa od 300zł

Vitapol Smakers dla gryzoni - musli 2szt [1137]

Символ : 5862
Доступність : Mało
8.00
Програма лояльності доступна лише для входу в гості.
ПК.
Zamówienie telefoniczne: 501055511 Залишити свій телефон
Доставка в межах : 3 дні
Вартість доставки :
Відсутність
Про цей продукт
Dostępność:
Dostępny
Вага в
0.15 kg

Smakers® dla gryzoni - musli 2szt/op

 

  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
  • z dodatkiem płatków zbóż bogatych w błonnik
  • mieszanka wzbogacona witaminami dzięki obecności suszonych owoców
  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
  • w 80% wykonywany ręcznie
  • poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.



Smakers stanowi urozmaicenie i uzupełnienie diety gryzoni i królików. To płatki pszenne i owsiane wzbogacone owocami, takimi jak rodzynka, jabłko, czarna i czerwona porzeczka, a to wszystko oprószone korą cynamonu. Porzeczka bogata w witaminę C, K, P, mikroelementy, takie jak: bor i jod, kwasy organiczne, pektyny. Wzmacnia naczynia krwionośne, poprawia trawienie i działa przeciwbiegunkowo. Kora cynamonu jest poza tym  doskonałym źródłem manganu, błonnika, żelaza i wapnia, obniża poziom złego cholesterolu LDL oraz przeciwdziała wzdęciom.



Dawkowanie:

Podawać jako przekąskę.



Skład:

pszenica, mąka pszenna, płatki owsiane, płatki pszenne, rodzynki (6%), płatki kukurydziane, czarna porzeczka suszona (4%), jabłko suszone (2%), kora cynamonu suszona (1%), orzech ziemny obłuszczony, krojony (1%), pszczele produkty uboczne.



Zawartość składników analitycznych:

białko surowe % (min): 7,9
oleje i tłuszcze surowe % (min): 0,01
włókno surowe % (max): 3,7
popiół surowy % (max): 2,63
wilgotność % (max): 12

 

Параметрів :
Dostępność:
Dostępny
В даний час немає коментарів або оцінки для цього продукту.
Задати питання
Підпис до :
Електронна пошта :
Задати питання :