-10% za zapis do Newslettera

Paka Zwierzaka PEPE Kiełbaska Rabbit (królik) 200g

Symbol: 22022
Dostępność: Średnia dostępność
19.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Odbiór w punkcie Poczty Polskiej 15
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.2 kg

PAKA ZWIERZAKA PEPE Kiełbaska - Rabbit (królik)

  • 97% mięsa z królika
     
  • 0% zbóż i konserwantów


Wyjątkowa kiełbaska treningowa dla psa zawiera aż 97% mięsa z królika oraz 3% bezglutenowej, lekkostrawnej tapioki. Zwarta i jędrna konsystencja pozwala łatwo kroić ją na małe kawałki, które mogą zostać wykorzystane jako idealna nagroda podczas treningów. Kiełbaska może również stanowić urozmaicenie codziennej diety lub uzupełnienie posiłków.
 
To prawdziwa uczta smakowa dla każdego psa. Wyśmienite, zdrowe kawałki sprawiają, że psiaki szaleją z radości. Dzięki pysznej recepturze Twój czworonożny przyjaciel może cieszyć się nimi każdego dnia. Naturalny przysmak stanowiący doskonałe uzupełnienie posiłków dla psów każdej wielkości.
 
Mięso królika zawiera wysokiej jakości białko, stosunkowo chude w porównaniu z innymi rodzajami mięsa. Jest źródłem witamin z grupy B, zwłaszcza B12, która jest ważna dla prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego. Zawiera także żelazo, które wspiera produkcję czerwonych krwinek.

Tapioka jest naturalnie bezglutenowa, lekkostrawna, głównie składa się z węglowodanów, co czyni ją dobrym źródłem energii. Jest szczególnie przydatna w diecie psów aktywnych.

Składniki 100% naturalne, bez dodatku cukru, barwników, konserwantów i sztucznych dodatków.

Stanowi idealne uzupełnienie diety psa.



Skład:

97% mięsa z królika, 3% tapioka.



Analiza:

Białko (14,9%), tłuszcz (12,9%), błonnik (0,3%), popiół (1,7%) wilgotność (64%).



Dawkowanie:

Podawać jako przekąskę lub nagrodę.

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: