Darmowa dostawa od 300zł

Lucky Lou Extrafood Tuńczyk i jabłko w bulionie saszetka 70g

The Symbol : 21910
The Availability Of : Duża dostępność
6.00
The loyalty program is only available for logged in customers.
opak
Zamówienie telefoniczne: 501055511 Leave your phone
Shipping within : 3 days
Shipping price :
The Lack Of
About this product
Dostępność:
Dostępny
The Weight Of The
0.07 kg

Lucky Lou Extrafood Tuńczyk i jabłko w bulionie


Koty, lubią być rozpieszczane. Też lubisz od czasu do czasu prawdziwą ucztę, prawda? Dokładnie tak samo jest z kotami. Kochają dodatki! I dlatego do linii karm mokrych dodaliśmy Lucky Lou Extra Food. To soczysty filet przygotowany w galarecie lub w bulionie. To jest ekstra pyszne!

Oczywiście składniki są również przyjazne dla kotów! Bez zbóż, bez ryżu, bez dodatku cukru – to nie mieści się w naszej recepturze. Ale za to jest dużo mięsa i ryb! Szczególnie miłośnicy ryb będą zadowoleni, bo połączyliśmy tuńczyka z mnóstwem przysmaków. Na przykład z łososiem, krewetkami czy filetem z kurczaka. Jest też tuńczyk z jabłkiem lub warzywami. Każdy znajdzie coś dla siebie! A jeśli Twój kot nie lubi ryb, podawaj mu filet z kurczaka.

Extra Food jest dodatkiem. Oznacza to, że jest to żywność uzupełniająca i ma na celu wzbogacenie normalnej, dziennej racji pokarmowej. Aby zapewnić Twojemu kotu zbilansowaną dietę zawierającą wszystkie niezbędne składniki odżywcze, zalecamy połączenie jej z Lucky Lou Lifestage, SuperMono lub Food Code.

Gdzie indziej jest nudne, jednolite jedzenie - Lucky Lou Extra Food jest dostępny w wielu różnych odmianach.



Skład:

Bulion z tuńczyka 56,5%, filet z tuńczyka 38%, jabłko 4%, skrobia z tapioki 1,5%



Składniki analityczne:

Białko surowe 13%, zawartość tłuszczu 0,5%, popiół surowy 0,8%, włókno surowe 0,01%, wilgotność 84%



Energia metaboliczna:

65 kcal/100g



Dawkowanie:

Podawaj jako przysmak lub uzupełnienie codziennej diety.

Parameters :
Dostępność:
Dostępny
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :