-10% za zapis do Newslettera
Brak towaru

Gami Kolba XXL Mleczna - przysmak dla gryzoni

Symbol: GAMI POKARM WEEKEND MLECZNY

Karma weekendowa dla gryzoni, czyli kolba o smaku mlecznym XXL - ten przysmak dla gryzoni to fantastyczna zabawa oraz zestaw pokarmów i witamin. Marzenie królików, chomików, myszy i świnek morskich.

Dostępność: Brak towaru
7.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Odbiór w punkcie Poczty Polskiej 15
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg

Podaruj swojemu pupilowi chwile radości! Kolba weekendowa XXL to nie tylko doskonały przysmak, ale także świetna zabawa. Określenie „weekendowa" to tylko pozory, ponieważ kolbę można podgryzać przez wiele dni, a w przypadku małych gryzoni nawet tygodni :) Długość przysmaku to aż 30cm!
Kolba zawiera odpowiedni skład pokarmów wykorzystywanych w codziennej diecie wraz z dodatkami warzyw i witamin pasującymi do smaku kolby.

Czy chodzi tylko o rozpieszczanie?
- Kolba jest doskonałym źródłem niezbędnych dla prawidłowego rozwoju organizmu witamin, mikro- i makroelementów.
- Ponadto zwierzęta wyskubują ziarenka samodzielnie, podobnie jak ma to miejsce w naturalnym środowisku. „Zdobywanie pożywienia" zmienia się we wspaniałą zabawę i przynosi radość.
- Produkt oparty wyłącznie na naturalnych składnikach.

Kto marzy o kolbach?
Produkt przeznaczony dla ssaków takich jak: chomik, koszatniczka, królik, mysz, myszoskoczek, świnka morska, szczur, szynszyla, wiewiórka.

Drewniany patyczek do ścierania zębów
W środku kolby został umieszczony drewniany patyk, który umożliwia ścieranie zębów gryzonia. To naturalny sposób na pielęgnację uzębienia, czyli najważniejszego atrybutu tych zwierząt. 

Skład: pszenica, jęczmień, owies, kukurydza, słonecznik, sorgo, kardi, groch, proso, mleko sojowe
Waga: 300g
Długość: 30cm

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: